There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Bruschetta - Pågen
Bruschetta
20 minutter
3 5 1 107 stemmer

Bruschetta

Fersk tomatrøre på hvitløksgratinerte landbrød, med inspirasjon fra Italia.


Ingredienser

4 pers.

  • 6 skiver Lantgoda
  • 1/2 dl olivenolje
  • 3 hvitløksfedd
  • urtesalt og svart pepper


Tomatrøre

  • 4 hakkede tomater
  • 1 dl hakket fersk basilikum
  • 1 ss olivenolje
  • urtesalt

Tilberedning

 

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Bland en tomatrøre av hakkede tomater, basilikum og litt olivenolje. Smak til med urtesalt og svart pepper. Sett kjølig.
  3. Hell olivenolje i en skål og ha i presset hvitløk. Rør om.
  4. Del landbrødskiver diagonalt. Legg skivene på et brett dekket med stekepapir.
  5. Pensle brødene med hvitløksoljen.
  6. Gratiner brødene i 10–12 minutter.
  7. Ta ut skivene og legg dem på et fat.
  8. Fordel tomatrøren på brødene rett før servering.
Pågen bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre og tilpasse besøket ditt på nettstedet. Les mer om informasjonskapsler.