Grillsandwich med squash og sjampinjonger
40 minutter
5 5 1 0 stemmer

Grillsandwich med squash og sjampinjonger


Ingredienser

4 pers.)

  • 8 skiver Lantgoda
  • 1 liten squash
  • 1/2 dl olivenolje

Marinerte sjampinjonger

  • 150 g ferske sjampinjonger
  • 2 ts dijonsennep
  • 1/2 dl olivenolje
  • 1/2 dl hakket persille
  • 5 cm purre
  • 4–5 marinerte soltørkede tomater
  • salt og pepper 

Tilberedning

  1. Skjær squashen på langs i ca. 7 mm tykke skiver.
  2. Strø litt salt på skivene, og la dem ligge og trekke i ca. 30 minutter.
  3. Skjær soppen i tynne skiver, og bland i en bolle med olivenolje, persille, tynt skåret purre og hakkede soltørkede tomater.
  4. Krydre med salt og pepper.
  5. Tørk av væsken fra squashen. Vend skivene i olje, og stek eller grill dem til de har fått en gyllenbrun farge. ¤  
  6. Grill eller rist brødskivene.
  7. Legg squashen på fire brødskiver, og legg de marinerte sjampinjongene oppå. 
  8. Topp med en grillet brødskive og server.
Pågen bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre og tilpasse besøket ditt på nettstedet. Les mer om informasjonskapsler.