Grønnsakstoast med bønnesalat
20 minutter
3 5 1 2 stemmer

Grønnsakstoast med bønnesalat


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skiver Kjernesunt
  • 1 hvitløksfedd i skiver
  • 2 ss olivenolje
  • 1 squash i skiver
  • 1 aubergine i skiver
  • 2 bifftomater i skiver
  • 1 ss hakket persille, fersk eller fryst
  • 1 boks kidneybønner, avrent
  • 1 avokado i skiver
  • 4 dl mais
  • 1 rød løk i skiver

Tilberedning

  1. Fres hvitløken i olivenoljen.
  2. Stek squash, aubergine og tomat noen minutter i stekepannen.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. Avkjøl grønnsaksrøren litt.
  5. Rist brødskivene. Fordel røren på skivene, og garner med persille. Smørbrødet kan spises varmt eller kaldt.
  6. Bland en salat med bønner, avokado, mais og rød løk.
  7. Legg salaten på brødene, eller spis den ved siden av.
Pågen bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre og tilpasse besøket ditt på nettstedet. Les mer om informasjonskapsler.