Kylling- og pestosandwich
10 minutter
5 5 1 0 stemmer

Kylling- og pestosandwich


Ingredienser

4 pers.

  • 4 Solstykker
  • en porsjon pestomajones (oppskrift under)
  • 250 gram grillet kylling i strimler
  • 1 klasetomat i tynne skiver
  • 1 mozzarellaost i tynne skiver
  • svart pepper
  • 20–40 gram babyspinat


Pestomajones

  • 1 dl lettmajones
  • 2 ss pesto
  • salt
  • pepper

Tilberedning

  1. Rør sammen ingrediensene til pestomajonesen.
  2. Smak til med salt og pepper.
  3. Smør pestomajonesen på brødhalvdelene.
  4. Legg kylling på den ene halvdelen, og legg tomat og mozzarella vekselvis på den andre.
  5. Kvern litt svart pepper på mozzarella-/tomatsiden.
  6. Legg spinat på mozzarella-/tomatsiden.
  7. Legg på halvdelen med kylling.
Pågen bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre og tilpasse besøket ditt på nettstedet. Les mer om informasjonskapsler.