Roquefortsalat med urtekrutonger
20 minutter
5 5 1 0 stemmer

Roquefortsalat med urtekrutonger


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skiver Kjernesunt, skåret i 2 x 2 cm terninger
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts tørkede franske urter
  • 1 presset hvitløksfedd
  • 5 dl kokt, kald pasta
  • 2 bokser eller poser blandet salat
  • 1 boks delte cherrytomater
  • 20 cm agurk i skiver
  • 4 dl mais
  • 2 hakkede paprika
  • 1/2 dl svarte oliven
  • 75 g blåmuggost av typen Roquefort

Tilberedning

  1. Stek brødterningene i olje sammen med urter og hvitløk til de har fått fin farge.
  2. Legg dem på husholdningspapir for å tørke.
  3. Bland en salat med pasta, grønnsaker og ost.
  4. Fordel i fire skåler med brødterningene på toppen.
Pågen bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre og tilpasse besøket ditt på nettstedet. Les mer om informasjonskapsler.