Rotgrønnsakskive
40 minutter
3 5 1 1 stemmer

Rotgrønnsakskive


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skiver brød
  • 1 porsjon ajvar relish-krem (oppskrift under)
  • 40 gram ruccola ¤1 porsjon rotgrønnsaker (oppskrift under)
  • 16 ringer rød løk


Ajvar relish-creme

  • 40 gram ajvar relish, stark
  • 100 gram mager kesam
  • salt
  • pepper


Ovnsstekte rotgrønnsaker

  • 400 g skrelte og oppdelte rotgrønnsaker'
  • 1 hvitløksfedd i skiver
  • 1 ss olivenolje
  • 1,5 kvast timian
  • salt
  • pepper

Tilberedning

  1. Bland sammen ingrediensene til ajvar relish-kremen, og smak til med salt og pepper.
  2. Smør/spre den ut på de to skivene.
  3. Legg ruccola, rotgrønnsaker (se under) og rød løk på bunnene.
  4. Legg på toppen.


Ovnsstekte rotgrønnsaker

  1. Sett ovnen på 225 °C.
  2. Bland rotgrønnsaker med hvitløk, olje, timian, salt og pepper.
  3. Legg på plate.
  4. Sett inn i ovnen og stek rotgrønnsaker i 15 minutter, rør rundt og stek i 15 minutter til.
  5. Ta ut og avkjøl!
  6. Oppbevares kaldt til de skal brukes!
Pågen bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre og tilpasse besøket ditt på nettstedet. Les mer om informasjonskapsler.