Sandwich med auberginesalat
45 minutter
5 5 1 0 stemmer

Sandwich med auberginesalat


Ingredienser

4 pers.

  • Lantgoda
  • 1 liten aubergine
  • ca. 1/2 dl olivenolje
  • 4–5 marinerte soltørkede tomater
  • 3–5 blad fersk mynte
  • ca. 1 ts revet sitronskall
  • 2–3 ss revet parmesanost
  • salt og svart pepper

Tilberedning

  1. Skjær auberginen i ca. 7 mm tynne skiver på langs.
  2. Strø litt salt over skivene, og la dem trekke i ca. 30 minutter.
  3. Tørk av væsken som danner seg.
  4. Vend aubergineskivene i olivenolje, og stek dem gyllenbrune på begge sider.
  5. Skjær den stekte auberginen i terninger, og bland med finhakkede soltørkede tomater, hakket mynte, sitronskall og parmesanost.
  6. Smak til med salt og svart pepper. Server på nyristede brødskiver.
Pågen bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre og tilpasse besøket ditt på nettstedet. Les mer om informasjonskapsler.