Trippelskive med kylling, spekeskinke, laks og egg
15 minutter
5 5 1 0 stemmer

Trippelskive med kylling, spekeskinke, laks og egg


Ingredienser

4 pers.

  • 12 skiver Jättefranska
  • 1 ss dijonsennep
  • 2 ss mykost, grevésmak 10 %
  • 2 kyllingfileter, stekt og i skiver
  • 2 tomater i skiver ¤1 ss pepperrotpasta
  • 4 skiver røkt laks
  • 4 skiver spekeskinke
  • 4 speilegg
  • 4 sylteagurker, delt på langs og i fire


Salat

  • 1 boks feltsalat eller annen sprø salat
  • 4 tomater i skiver
  • 1 rød løk i skiver
  • 1 ss kapers

Tilberedning

  1. Rist alle brødskivene.
  2. Smør dijonsennep og litt mykost på de fire første brødskivene.
  3. Legg på kylling- og tomatskiver.
  4. Legg på neste brødskive. Smør på litt mykost og pepperrotpasta og legg på en lakseskive.
  5. Legg på de siste brødskivene, smør på resten av mykosten og legg på spekeskinken.
  6. Topp med et speilegg og litt sylteagurk.
  7. Server med en salat av feltsalat, tomater, rød løk og kapers.
Pågen bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre og tilpasse besøket ditt på nettstedet. Les mer om informasjonskapsler.