Sortiment
Om Pågen
Sortiment
Inspirasjon
Kampanjer
Jobbe hos oss
Kontakt
Tillbaka
Om Pågen
Om Pågen
Våre verdier
Baker med kjærlighet
Vår historie
Vårt sosiale ansvar
Spørsmål og svar
Sponsing
Tillbaka
Inspirasjon
Oppskrifter
Brød og helse
Om Pågen
Inspirasjon
Kampanjer
Jobbe hos oss
Kontakt
Sortiment
Brød
Skorper
Kaker
Finn produkt
Tillbaka
Energi
Usøtet proteinbrød for deg med en aktiv livsstil
Jättefranska
Perfekt til frokostsmørbrødet og til toast
Lantgoda Surdeigsbrød
Usøtet surdeigsbrød med en fyldig, rustikk tone av...
LingonGrova
LingonGrova - med fullkorn, fiber og tyttebær
Pågenlimpan
Et saftig og mykt brød bakt med surdeig og sirup. Et...
Rasker
Toast med mye smak og gode kjerner
Tillbaka
Skorpor Fullkorn
Usøtet fullkornsskorper med høyt fiberinnhold og naturlig...
Tillbaka
Gifflar Kanel
Lekkert stekt og har et fantastisk godt fyll
Gifflar Pepperkake
Lekkert stekt og har et fantastisk godt fyll
Gifflar Vanilje
Lekkert stekt og har et fantastisk godt fyll
Härliga Vanillas
Små, myke boller fylt med herlig vaniljekrem
Tillbaka
Start
Inspirasjon
Oppskrifter
Bruschetta
20 minutter
3
5
1
196
stemmer
Bruschetta
Fersk tomatrøre på hvitløksgratinerte landbrød, med inspirasjon fra Italia.
Ingredienser
4 pers.
6 skiver Lantgoda
1/2 dl olivenolje
3 hvitløksfedd
urtesalt og svart pepper
Tomatrøre
4 hakkede tomater
1 dl hakket fersk basilikum
1 ss olivenolje
urtesalt
Tilberedning
Sett ovnen på 200 grader.
Bland en tomatrøre av hakkede tomater, basilikum og litt olivenolje. Smak til med urtesalt og svart pepper. Sett kjølig.
Hell olivenolje i en skål og ha i presset hvitløk. Rør om.
Del landbrødskiver diagonalt. Legg skivene på et brett dekket med stekepapir.
Pensle brødene med hvitløksoljen.
Gratiner brødene i 10–12 minutter.
Ta ut skivene og legg dem på et fat.
Fordel tomatrøren på brødene rett før servering.
Del oppskrift:
Skriv ut oppskriften:
Andre liker også
Mummi-smørbrød med LantGoda Surdeigsbrød
Grillet Lantgoda Surdeigsbrød med friske jordbær og brie