Gifflar våfflor - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Gifflar-vafler

Her er et enkelt tips for alle livsnytere der ute: Gaffler, vafflar... eller ja Gifflar-vafler rett og slett! Smør vaffeljernet, tilsett Gifflar, stek til Gifflarne har en fin overflate og server deretter med en litt krem eller en kule is. Så enkelt, så godt!


Ingredienser

  • Gifflar Kanel
  • Smør til å smøre vaffeljernet med
  • Melis til å drysse over ved servering
  • Is eller pisket krem ​​til servering

Tilberedning

Fremgangsmåte
  1. Legg en stor klatt smør i vaffeljernet og tilsett Gifflar Kanel. Stek Gifflarne til de har fått en fin farge og en sprø overflate.
  2. Legg på en tallerken og dryss med melis.
  3. Server umiddelbart mens de er varme med is eller pisket krem.