Grønnsakstoast med bønnesalat
Ingredienser
4 pers.
- 8 skiver Kjernesunt
- 1 hvitløksfedd i skiver
- 2 ss olivenolje
- 1 squash i skiver
- 1 aubergine i skiver
- 2 bifftomater i skiver
- 1 ss hakket persille, fersk eller fryst
- 1 boks kidneybønner, avrent
- 1 avokado i skiver
- 4 dl mais
- 1 rød løk i skiver
Tilberedning
- Fres hvitløken i olivenoljen.
- Stek squash, aubergine og tomat noen minutter i stekepannen.
- Smak til med salt og pepper.
- Avkjøl grønnsaksrøren litt.
- Rist brødskivene. Fordel røren på skivene, og garner med persille. Smørbrødet kan spises varmt eller kaldt.
- Bland en salat med bønner, avokado, mais og rød løk.
- Legg salaten på brødene, eller spis den ved siden av.