Hot tuna melt – ostesmørbrød med tunfisk, lök og kapris
Lyst på et deilig ostesmørbrød? Prøv en hot tuna melt med tunfisk, smeltet ost og litt ekstra varme fra jalapeño – alt mellom sprø skiver av LantGoda. En smakseksplosjon!
Finhakk rødløk, stangselleri, dill og jalapeño. Bland med majones, kapers, sitronskall og sitronsaft i en bolle. Legge til tunfiskfileter og del lett med en gaffel. Krydre sjenerøst med nykvernet sort pepper og smak til med salt.
Bre smør på en side på alle skivene. Snu skivene slik at den smurte siden ligger nede. Tilsett ost og tunfiskblanding på 4 av brødene. Legg en brødskive på toppen (smørsiden ut).
Varm en støpejernsgryte over middels varme. Tilsett smørbrødene i pannen, ostesiden ned. Snu én gang og trykk smørbrødene med en vekt. Grill til brødet er gyllenbrunt og sprø og osten har smeltet, ca 4 min/side. Legg de varme smørbrødene på et skjærebrett og del dem i to