Klassisk kladdkaka med Grädde & Pågen Gifflar - Recept | Pågen
45 minutter
4 5 1 46 stemmer

Saftig kladdekake med Gifflar

Fantastisk god klissete kladdekake i kombinasjon med Pågen Gifflar kanel. Vanskelig å motstå!


Ingredienser

Bunn
  • 1 pose Gifflar kanel
Kladdekakerøre
  • 3 egg
  • 4,5 dl sukker
  • 2,5 ts vaniljesukker
  • 6 ss kakao
  • 150 g smør, smeltet
  • 1,5 krm salt
  • 2,25 dl hvetemel
  • 100 g mørk bakesjokolade
Forslag til servering
  • Pisket krem

Tilberedning

Gjør dette
  1. Bruk en ringform på ca 21-23 cm i diameter, og kle den med bakepapir. Legg Gifflarna i bunnen.
  2. Bland sammen ingrediensene til røren. Riv bakesjokoladen og bland inn. Hell røren i formen.
  3. Stek i ca 35 minutter midt i ovnen, 175 grader.
  4. Snu kaken opp og ned, og fjern bakepapiret før servering. Gifflarna danner et fint mønster på kaken
  5. Server med krem og friske bær.