Sortiment
Om Pågen
Sortiment
Inspirasjon
Kampanjer
Jobbe hos oss
Kontakt
Tillbaka
Om Pågen
Om Pågen
Våre verdier
Baker med kjærlighet
Vår historie
Vårt sosiale ansvar
Spørsmål og svar
Sponsing
Tillbaka
Inspirasjon
Oppskrifter
Brød og helse
Om Pågen
Inspirasjon
Kampanjer
Jobbe hos oss
Kontakt
Sortiment
Brød
Skorper
Kaker
Finn produkt
Tillbaka
Energi
Usøtet proteinbrød for deg med en aktiv livsstil
Jättefranska
Perfekt til frokostsmørbrødet og til toast
Lantgoda Surdeigsbrød
Usøtet surdeigsbrød med en fyldig, rustikk tone av...
LingonGrova
LingonGrova - med fullkorn, fiber og tyttebær
Pågenlimpan
Et saftig og mykt brød bakt med surdeig og sirup. Et...
Rasker
Toast med mye smak og gode kjerner
Tillbaka
Skorpor Fullkorn
Usøtet fullkornsskorper med høyt fiberinnhold og naturlig...
Tillbaka
Gifflar Kanel
Lekkert stekt og har et fantastisk godt fyll
Gifflar Pepperkake
Lekkert stekt og har et fantastisk godt fyll
Gifflar Vanilje
Lekkert stekt og har et fantastisk godt fyll
Härliga Vanillas
Små, myke boller fylt med herlig vaniljekrem
Tillbaka
Start
Inspirasjon
Oppskrifter
Kladdekake med gifflar
45 minutter
4
5
1
46
stemmer
Saftig kladdekake med Gifflar
Fantastisk god klissete kladdekake i kombinasjon med Pågen Gifflar kanel. Vanskelig å motstå!
Ingredienser
Bunn
1 pose Gifflar kanel
Kladdekakerøre
3 egg
4,5 dl sukker
2,5 ts vaniljesukker
6 ss kakao
150 g smør, smeltet
1,5 krm salt
2,25 dl hvetemel
100 g mørk bakesjokolade
Forslag til servering
Pisket krem
Tilberedning
Gjør dette
Bruk en ringform på ca 21-23 cm i diameter, og kle den med bakepapir. Legg Gifflarna i bunnen.
Bland sammen ingrediensene til røren. Riv bakesjokoladen og bland inn. Hell røren i formen.
Stek i ca 35 minutter midt i ovnen, 175 grader.
Snu kaken opp og ned, og fjern bakepapiret før servering. Gifflarna danner et fint mønster på kaken
Server med krem og friske bær.
Del oppskrift:
Skriv ut oppskriften:
Kort om Gifflar Kanel
Lekkert stekt og har et fantastisk godt fyll
Les mer
Andre liker også
Varme Gifflar med cream cheese-frosting
French toast på Gifflar