Gjør de tykke amerikanske pannekakene enda bedre ved å blande inn hakkede og kremete Gifflar Vanilje inn i røren. Et skikkelig enkelt, men luksuriøst desserttips!
Ingredienser
2 1/2 dl hvetemel
1 ss bakepulver
2 ss sukker
1 ts salt
2 1/2 dl melk
2 ss smeltet smør
1 egg
smør til steking
Ca 9 stkGifflar Vanilje
Topping f.eks. Gifflar Vanilje, lønnesirup, ferske jordbær
Tilberedning
Fremgangsmåte:
Bland de tørre ingrediensene til pannekakerøren i en bolle og visp deretter inn melk, smeltet smør og til sist egget. Visp til du har en jevn røre.
Hakk Gifflar Vanilje i små biter (ca. ¼ del av en pose) og bland det inn i røren.
Smelt litt smør i en stekepanne og stek pannekakene i ca 1 ½ minutt eller til du ser at røren har endret farge og små bobler vises på overflaten, snu pannekaken og stek i ca. 1 ½ minutt til.
Server med delte jordbær, lønnesirup og topp Gifflar-pannekaketårnet med noen hele Gifflar vanilje!