Røkt svinekam med chutney på grovbrød
20 minutter
5 5 1 0 stemmer

Røkt svinekam med chutney på grovbrød


Ingredienser

1 pers.

  • 4 skiver Energi
  • 1 rød løk i skiver
  • 3 epler, skrelt og i skiver
  • 1 gulrot, høvlet
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss vann
  • 3 ss honning
  • 2 ts balsamicoeddik
  • 4 soltørkede tomater i strimler
  • 1 pose eller boks ruccola eller annen salat
  • 1 kvast persille
  • 4 hg røkt svinekam i tynne skiver

Tilberedning

  1. Begynn med chutneyen.
  2. Brun løk, eple og gulrot i olivenolje, og tilsett vann, honning, salt og pepper.
  3. Kok noen minutter.
  4. Smak til med balsamicoeddik.
  5. Rør inn de soltørkede tomatene.
  6. Fordel salat på hver av brødskivene.
  7. Legg to–tre skiver røkt svinekam oppå, og deretter chutney.
  8. Garner med persille.