Røkt svinekam med chutney på grovbrød
Ingredienser
1 pers.
- 4 skiver Energi
- 1 rød løk i skiver
- 3 epler, skrelt og i skiver
- 1 gulrot, høvlet
- 2 ss olivenolje
- 2 ss vann
- 3 ss honning
- 2 ts balsamicoeddik
- 4 soltørkede tomater i strimler
- 1 pose eller boks ruccola eller annen salat
- 1 kvast persille
- 4 hg røkt svinekam i tynne skiver
Tilberedning
- Begynn med chutneyen.
- Brun løk, eple og gulrot i olivenolje, og tilsett vann, honning, salt og pepper.
- Kok noen minutter.
- Smak til med balsamicoeddik.
- Rør inn de soltørkede tomatene.
- Fordel salat på hver av brødskivene.
- Legg to–tre skiver røkt svinekam oppå, og deretter chutney.
- Garner med persille.