Det er viktig at du føler deg trygg når du spiser brød fra Pågen. Derfor baker vi på en slik måte at vi har mest mulig kontroll over de ulike ingrediensene. I overfølsomhetstabellen kan du se hvilket eller hvilke av våre brød og kaffebrød som passer deg. I tabellen kan du enkelt hake av for elleve ulike ingredienser, blant annet melk, egg, gluten og mandler. Hvis du har synspunkter på arbeidet vårt med overfølsomhetsspørsmål eller utformingen av tabellen, vil vi gjerne høre fra deg.
Produkt | Inneholder | Spor av |
Energi | gluten | |
Gifflar Kanel | mandel, gluten, egg, melk (inkl. laktose) | |
Gifflar Pepperkake | mandel, gluten, egg, melk (inkl. laktose) | |
Gifflar Vanilje | mandel, gluten, egg, melk (inkl. laktose) | |
Härliga Vanillas | gluten, egg, melk (inkl. laktose) | mandel |
Jättefranska | gluten | |
Lantgoda Surdeigsbrød | gluten | |
LingonGrova | gluten | |
Pågenlimpan | gluten | |
Rasker | gluten | |
Skorpor Fullkorn | gluten |