Vann, hvetemel, fullkornshvetemel*, siktet rugmel, klipt fullkornsrug*, malt av bygg, surdeig på hvete og fullkornsrug*, hvetegluten, rapsolje, solsikkefrø, havrekli, gjær og salt.
*Fullkornsinnhold: 20%, motsvarende 30% av tørrvekten.
*Grovhetsprosent: 34%
Protein utgjør 15 % av brødets totale energiinnhold.
Overfølsomhet
Inneholder gluten.
Les mer om overfølsomhet
Vekt per forpakning: 700 g
Næringsverdi | Per 100 g | Per Skive (44 g) Per (0 g) |
Energi | 1052 kJ/251 kcal | 463 kJ/110 kcal 11 kJ/3 kcal |
Fett | 3,6 g | 1,6 g 0 g |
Herav mettede fettsyrer | 0,5 g | 0,2 g 0 g |
Karbohydrater | 41 g | 18 g 0,4 g |
Herav sukkerarter | 3,4 g | 1,5 g 0 g |
Fiber | 5,5 g | 2,4 g 0,1 g |
Protein | 9,7 g | 4,3 g 0,1 g |
Salt | 1 g | 0,4 g 0 g |
Det er kjernen i alt vi gjør – å bake velsmakende, kvalitetsprodukter med stor vekt på bærekraft gjennom våre produkters livsyklus.
Les merVerdiene våre kan deles inn i fire områder: Engasjement, Mot, Ansvar, Fellesskap.
Les merDet er mange gode ting i brød. Det er en enkel måte å fylle på energi, fiber, protein, vitaminer og mineraler.
Les merSmaksordene er med på å sette ord på det smaksløkene opplever
SØDME
SYRLIGHET
SALT
Spesifikk
karakter
Nøtteaktig