Vann, hvetemel, siktet rugmel, fullkornsrugmel*, sirup, klipt fullkornsrug*, surdeig på fullkornsrug* og hvete, fullkornshvetemel*, malt av bygg, tyttebær (1,5%), rips, rapsolje, skoldet hvetemel, hvetekli, hvetegluten, sukker, gjær, salt, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre).
* Fullkornsinnhold: 23%, motsvarende 33% av tørrvekten.
Grovhetsprosent: 37%
Overfølsomhet
Inneholder gluten.
Les mer om overfølsomhet
Vekt per forpakning: 500 g
| Næringsverdi | Per 100 g | Per Skive (36 g) Per (0 g) |
| Energi | 1112 kJ/266 kcal | 400 kJ/96 kcal 11 kJ/3 kcal |
| Fett | 3 g | 1,1 g 0 g |
| Herav mettede fettsyrer | 0,3 g | 0,1 g 0 g |
| Karbohydrater | 47 g | 16,9 g 0,5 g |
| Herav sukkerarter | 9 g | 3,2 g 0,1 g |
| Fiber | 6,1 g | 2,2 g 0,1 g |
| Protein | 8,8 g | 3,2 g 0,1 g |
| Salt | 0,77 g | 0,3 g 0 g |
Det er kjernen i alt vi gjør – å bake velsmakende, kvalitetsprodukter med stor vekt på bærekraft gjennom våre produkters livsyklus.
Les merVerdiene våre kan deles inn i fire områder: Engasjement, Mot, Ansvar, Fellesskap.
Les mer
Det er mange gode ting i brød. Det er en enkel måte å fylle på energi, fiber, protein, vitaminer og mineraler.
Les mer
Smaksordene er med på å sette ord på det smaksløkene opplever
SØDME
SYRLIGHET
SALT
Spesifikk
karakter
Mustig