Vann, hvetemel, fullkornshvetemel*, klipt fullkornsrug*, siktet rugmel, surdeig på fullkornsrug* og hvete, hvetegluten, solsikkefrø (2%), rapsolje, malt av bygg, sukker, gjær, salt.
Brødet inneholder 52% hvete og 13% rug.
*Fullkornsinnhold: 24 %, motsvarende 37 % av tørrvekten.
Grovhetsprosent: 36%
Overfølsomhet
Inneholder gluten.
Les mer om overfølsomhet
Vekt per forpakning: 1100 g
Næringsverdi | Per 100 g | Per Skive (42 g) Per (0 g) |
Energi | 1101 kJ/263 kcal | 462 kJ/110 kcal 11 kJ/3 kcal |
Fett | 4 g | 1,7 g 0 g |
Herav mettede fettsyrer | 0,5 g | 0,2 g 0 g |
Karbohydrater | 44 g | 18,5 g 0,4 g |
Herav sukkerarter | 4,8 g | 2 g 0 g |
Fiber | 5 g | 2,1 g 0 g |
Protein | 10 g | 4,2 g 0,1 g |
Salt | 0,95 g | 0,4 g 0 g |
Det er kjernen i alt vi gjør – å bake velsmakende, kvalitetsprodukter med stor vekt på bærekraft gjennom våre produkters livsyklus.
Les merDet er mange gode ting i brød. Det er en enkel måte å fylle på energi, fiber, protein, vitaminer og mineraler.
Les merVerdiene våre kan deles inn i fire områder: Engasjement, Mot, Ansvar, Fellesskap.
Les merSmaksordene er med på å sette ord på det smaksløkene opplever
SØDME
SYRLIGHET
SALT
Spesifikk
karakter
Nøtteaktig