Rasker

En sjenerøs toast med mye
smak og gode kjerner

Ingredienser

Vann, hvetemel, fullkornshvetemel*, klipt fullkornsrug* (6%), siktet rugmel, surdeig av fullkornsrug* og hvete, hvetegluten, solsikkefrø (2%), havrefiber, rapsolje, sirup, malt av bygg, gjær, salt, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre).
Brødet inneholder 53% hvete og 13% rug.

*Fullkornsinnhold: 24 %, motsvarende 37 % av tørrvekten.

Grovhetsprosent: 36%

Overfølsomhet
Inneholder gluten.
Les mer om overfølsomhet

Vekt per forpakning: 1100 g

  • Nøkkelhullsmerket
  • Grovhet 26-50%

Næringsverdi

Næringsverdi Per 100 g Per Skive (42 g)
Energi 1145 kJ/271 kcal 481 kJ/114 kcal
Fett 4,3 g 1,8 g
Herav mettede fettsyrer 0,5 g 0,2 g
Karbohydrater 46 g 19,3 g
Herav sukkerarter 4,3 g 1,8 g
Fiber 5 g 2,1 g
Protein 9,6 g 4 g
Salt 0,98 g 0,4 g

Nyttig og god
rik på fullkorn

Baker med
kjærlighet

Det er kjernen i alt vi gjør – å bake velsmakende, kvalitetsprodukter med stor vekt på bærekraft gjennom våre produkters livsyklus.

Les mer

Brød og
helse

Det er mange gode ting i brød. Det er en enkel måte å fylle på energi, fiber, protein, vitaminer og mineraler.

Les mer

Våre
verdier

Verdiene våre kan deles inn i fire områder: Engasjement, Mot, Ansvar, Fellesskap.

Les mer

Hvetekjerner, klipt rug og solsikkefrø
gir Rasker det lille ekstra

Slik smaker brødet

Smaksordene er med på å sette ord på det smaksløkene opplever

SØDME

SYRLIGHET

SALT

Spesifikk
karakter

Nøtteaktig

La oss
inspirere!

Brød og helse

Det er mange gode ting i brød. Det er en enkel måte å fylle på energi, fiber, protein, vitaminer og mineraler.

MED KJÆRLIGHET SIDEN 1878

Allerede i 1878 ble grunnlaget lagt for det som i dag er Pågen...

Kanskje du
også liker?