Rasker

En sjenerøs toast med mye
smak og gode kjerner

Ingredienser

Vann, hvetemel,  fullkornshvetemel*, klipt fullkornsrug*, siktet rugmel, surdeig på fullkornsrug* og hvetehvetegluten, solsikkefrø (2%), rapsolje, malt av bygg, sukker, gjær, salt.
Brødet inneholder 52% hvete og 13% rug.

*Fullkornsinnhold: 24 %, motsvarende 37 % av tørrvekten.

Grovhetsprosent: 36%

Overfølsomhet
Inneholder gluten.
Les mer om overfølsomhet

Vekt per forpakning: 1100 g

  • Nøkkelhullsmerket
  • Grovhet 26-50%

Næringsverdi

Næringsverdi Per 100 g Per Skive (42 g)
Energi 1101 kJ/263 kcal 462 kJ/110 kcal
Fett 4 g 1,7 g
Herav mettede fettsyrer 0,5 g 0,2 g
Karbohydrater 44 g 18,5 g
Herav sukkerarter 4,8 g 2 g
Fiber 5 g 2,1 g
Protein 10 g 4,2 g
Salt 0,95 g 0,4 g

Nyttig og god
rik på fullkorn

Baker med
kjærlighet

Det er kjernen i alt vi gjør – å bake velsmakende, kvalitetsprodukter med stor vekt på bærekraft gjennom våre produkters livsyklus.

Les mer

Brød og
helse

Det er mange gode ting i brød. Det er en enkel måte å fylle på energi, fiber, protein, vitaminer og mineraler.

Les mer

Våre
verdier

Verdiene våre kan deles inn i fire områder: Engasjement, Mot, Ansvar, Fellesskap.

Les mer

Hvetekjerner, klipt rug og solsikkefrø
gir Rasker det lille ekstra

Slik smaker brødet

Smaksordene er med på å sette ord på det smaksløkene opplever

SØDME

SYRLIGHET

SALT

Spesifikk
karakter

Nøtteaktig

La oss
inspirere!

MED OMTANKE OM FREMTIDE

Vi baker med kjærlighet. Den er med oss når vi velger råvarer, når vi baker og når vi transporterer brødene våre til butikken...

MED KJÆRLIGHET SIDEN 1878

Allerede i 1878 ble grunnlaget lagt for det som i dag er Pågen...

Kanskje du
også liker?