 
				 
				 
						
					 
					 
										Vann, hvetemel, fullkornshvetemel*, klipt fullkornsrug* (6%), siktet rugmel, surdeig av fullkornsrug* og hvete, hvetegluten, solsikkefrø (2%), havrefiber, rapsolje, sirup, malt av bygg, gjær, salt, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre).
Brødet inneholder 53% hvete og 13% rug.
*Fullkornsinnhold: 24 %, motsvarende 37 % av tørrvekten.
Grovhetsprosent: 36%
										Overfølsomhet
										Inneholder gluten. 
										
Les mer om overfølsomhet
									
Vekt per forpakning: 1100 g
 
										| Næringsverdi | Per 100 g | Per Skive (42 g) Per (0 g) | 
| Energi | 1145 kJ/271 kcal | 481 kJ/114 kcal 11 kJ/3 kcal | 
| Fett | 4,3 g | 1,8 g 0 g | 
| Herav mettede fettsyrer | 0,5 g | 0,2 g 0 g | 
| Karbohydrater | 46 g | 19,3 g 0,5 g | 
| Herav sukkerarter | 4,3 g | 1,8 g 0 g | 
| Fiber | 5 g | 2,1 g 0 g | 
| Protein | 9,6 g | 4 g 0,1 g | 
| Salt | 0,98 g | 0,4 g 0 g | 
 
					
					
	Det er kjernen i alt vi gjør – å bake velsmakende, kvalitetsprodukter med stor vekt på bærekraft gjennom våre produkters livsyklus.
Les mer 
						Det er mange gode ting i brød. Det er en enkel måte å fylle på energi, fiber, protein, vitaminer og mineraler.
Les merVerdiene våre kan deles inn i fire områder: Engasjement, Mot, Ansvar, Fellesskap.
Les mer 
							
							
		Smaksordene er med på å sette ord på det smaksløkene opplever
SØDME
SYRLIGHET
SALT
Spesifikk
karakter
Nøtteaktig