Våre elskede Gifflar er perfekte til å forvandle til små monstre, spøkelser og andre skrekkelig gode kreasjoner. La fantasien flyte og gjør halloween-fikat til et kreativt verksted.
Ingredienser
Gifflar, 1 bolle
Bakesjokolade, hvit
Sukkermasse, hvit
Sjokoladelinser, 2 stk svarte
Glukosesirup
Tannpirker, 1 stk
Svart strøssel, 2 kuler og mindre biter
Tilberedning
Smelt sjokoladen i vannbad.
Dypp bollens topp i sjokoladen. La stivne litt. Strø over sjokoladen med strøssel.
Form sukkermassen til to små kuler som blir øyne og plasser på sjokoladelinsene med glukosesirup.
Trykk strøsselkuler inn i øynene.
Plasser med hjelp av tannpirker i bollens topp.
Skjær små hoggtenner av sukkermassen og plasser med glukosesirup i bollens øvre snurr.