Pannkakor med Gifflar Vanilj Recept | Pågen
5 5 1 1 stemmer

Pannekaker med Gifflar Vanilje

Gjør de tykke amerikanske pannekakene enda bedre ved å blande inn hakkede og kremete Gifflar Vanilje inn i røren. Et skikkelig enkelt, men luksuriøst desserttips!


Ingredienser

  • 2 1/2 dl hvetemel
  • 1 ss bakepulver
  • 2 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 2 1/2 dl melk
  • 2 ss smeltet smør
  • 1 egg
  • smør til steking
  • Ca 9 stk Gifflar Vanilje
  • Topping f.eks. Gifflar Vanilje, lønnesirup, ferske jordbær 

Tilberedning

 Fremgangsmåte: 

  1. Bland de tørre ingrediensene til pannekakerøren i en bolle og visp deretter inn melk, smeltet smør og til sist egget. Visp til du har en jevn røre. 
  2. Hakk Gifflar Vanilje i små biter (ca. ¼ del av en pose) og bland det inn i røren.
  3. Smelt litt smør i en stekepanne og stek pannekakene i ca 1 ½ minutt eller til du ser at røren har endret farge og små bobler vises på overflaten, snu pannekaken og stek i ca. 1 ½ minutt til.
  4. Server med delte jordbær, lønnesirup og topp Gifflar-pannekaketårnet med noen hele Gifflar vanilje!