Corky Crumble Gifflar Halloween - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Corky Crumble

Våre elskede Gifflar er perfekte til å forvandle til små monstre, spøkelser og andre skrekkelig gode kreasjoner. La fantasien flyte og gjør halloween-fikat til et kreativt verksted.


Ingredienser

  • Gifflar, 1 bolle​
  • Bakesjokolade, mørk​
  • Sukkermasse, hvit​
  • Sukkerøyne, 2 stk​
  • Glukosesirup​
  • Strøssel, valgfritt​

Tilberedning

  1. Smelt sjokoladen i vannbad.​
  2. Dypp bollens topp i sjokoladen til ønsket resultat. La stivne litt. Plasser øynene i bollens snurr.
  3. Form sukkermassen til horn og skjær ut små hoggtenner.
  4. Plasser med hjelp av litt smeltet sjokolade eller glukosesirup.
  5. Strø over sjokoladen med strøssel.