Gifflar Eton-mess - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Gifflar-Eton mess

Eton mess er en klassisk britisk dessert som smaker som sommeren føles. I vår versjon har vi tatt denne sommerdrømmen til nye høyder ved å tilsette fantastisk deilige Gifflar Vanilje. Enkelt og supergodt!


Ingredienser

  • ca. 200 g bringebær
  • ca. 400 g jordbær
  • ca. 2 dl kremfløte

Tilberedning

Fremgangsmåte
  1. Start med å skjære jordbærene i mindre biter.
  2. Del fire Gifflar på midten. Pisk kremfløten.
  3. Ta frem passende glass.
  4. Fyll glassene litt mer enn halvveis med bær.
  5. Plasser deretter med delte Gifflar i hvert glass.
  6. Pynt med kremfløte og resten av bringebærene og jordbærene.
  7. Pynt hvert glass med en hel Giffel Vanilje.
Nyt!