Sommerlige snitter med lantgoda surdeigsbrød og vannmelonbruschetta
Tid for sommerfest? Ristet Lantgoda Surdeigsbrød er den perfekte basen for disse fargerike snittene toppet med en frisk variant av bruschetta. Smaker som garantert vil løfte hele festen!
Ingredienser
Ingredienser til ca. 16 stk:
8 skiver Lantgoda Surdeigsbrød
Melonsalat:
En halv liten vannmelon eller ¼ stor melon
2 ss honning
1 ss olivenolje
1 bunt fersk mynte
Salt etter smak
Ricottakrem:
1 dl gresk yoghurt
250 gram ricotta
1 bunt fersk basilikum
Salt og pepper etter smak
Tilberedning
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 200 grader og start med melonsalaten. Skjær melonen i små terninger, hakk mynten. Bland hakket melon, mynte, honning og salt i en bolle.
Start med ricottakremen. Visp sammen ricotta, salt, pepper, gresk yoghurt og hakket basilikum til en luftig krem.
Pensle brødet med chiliolje, varm det i ovnen i ca. 4 minutter.
La brødet avkjøles, del det i to, smør på ricottakremen, topp med melonsalat og litt frisk basilikum.