Varm Gifflar-dessert i porsjonsform
5 5 1 0 stemmer

Varm Gifflar-dessert i porsjonsform

Høstens deiligste og enkleste dessert starter med Gifflar. Server rett fra ovnen for en kremet opplevelse!


Ingredienser

For 2 porsjoner
  • 2 små skåler
  • 1 egg
  • 125 ml melk og 25 ml fløte
  • 1 ss sukker
  • 2 ss kanel
  • 1 pose Gifflar Kanel
  • Vaniljesaus etter smak

Tilberedning

  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Ta ut to små serveringsskåler (ovnsformer).
  3. Rull ut to Gifflar i hver bolle og legg dem flatt i bunnen.
  4. Legg en hel Gifflar oppå, med snurren opp.
  5. Visp egg, sukker, melk og fløte i en kjele og varm opp på middels varme på komfyren.
  6. Fordel i formene.
  7. Dryss over litt kanel blandet med en klype sukker.
  8. Sett i ovnen i 30 minutter.
Server med vaniljesaus.