Vårig Brödvåffla - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Vårvaffel med Lantgoda surdeigsbrød

Har du prøvd brødvaffel før? Da er det på tide! Vårt deilige italienske landbrød med smak av olivenolje og havsalt blir en perfekt sprø vaffel som toppes med røykelaks, rogn og en skjed creme fraiche.


Ingredienser

  • 2 skiver Lantgoda surdeigsbrød
  • Smør
  • Creme fraiche
  • Røykelaks
  • Rogn (tang- eller steinbitsrogn)
  • Sitron
  • Fersk dill (eller gressløk)
  • Salt og pepper etter smak

Tilberedning

Fremgangsmåte:
  1. Bred smør på begge sider av brødet og legg i vaffeljernet til det har fått en fin gyllen overflate.
  2. Bland creme fraiche med litt sitron, salt og pepper etter smak og legg på brødvaflene.
  3. Topp med røykelaks, rogn, et par kvister dill (eller gressløk) og nyt!