Vann, hvetemel, fullkornshvetemel*, surdeig av hvete (10%), durumhvetemel, knuste fullkorn av spelt* og hvete*, havregryn*, skåldet fullkornshavremel*, hvetegluten, fullkornsrugmel*, fullkorndurumhvetemel*, havrefiber, kaldpresset rapsolje (1%), hvetekim, gule linfrø, sukker (kun som gjærnæring), druesukker, gjær, malt av bygg og hvete, salt, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre).
Brødet inneholder 5 % durum.
Fullkornsingrediens.
Innholdet av fullkorn i brødet er 24%, noe som tilsvarer 37% av tørrvekten.
Overfølsomhet
Inneholder gluten.
Les mer om overfølsomhet
Vekt per forpakning: 650 g
| Næringsverdi | Per 100 g | Per Skive (36 g) Per (0 g) |
| Energi | 1061 kJ/251 kcal | 382 kJ/90 kcal 11 kJ/3 kcal |
| Fett | 3,1 g | 1,1 g 0 g |
| Herav mettede fettsyrer | 0,05 g | 0 g 0 g |
| Karbohydrater | 43 g | 15,5 g 0,4 g |
| Herav sukkerarter | 4,1 g | 1,5 g 0 g |
| Fiber | 5 g | 1,8 g 0 g |
| Protein | 10 g | 3,6 g 0,1 g |
| Salt | 1 g | 0,4 g 0 g |
Det er kjernen i alt vi gjør – å bake velsmakende, kvalitetsprodukter med stor vekt på bærekraft gjennom våre produkters livsyklus.
Les mer
Det er mange gode ting i brød. Det er en enkel måte å fylle på energi, fiber, protein, vitaminer og mineraler.
Les merVerdiene våre kan deles inn i fire områder: Engasjement, Mot, Ansvar, Fellesskap.
Les mer
Smaksordene er med på å sette ord på det smaksløkene opplever
SØDME
SYRLIGHET
SALT
Spesifikk
karakter
Kremaktig