LantGoda Surdeigsbrød

Godt og sunt
usøtet surdeigsbrød

Ingredienser

Vann, hvetemel, fullkornshvetemel*, surdeig av hvete (10%), durumhvetemel, knuste fullkorn av spelt* og hvete*, havregryn*, skåldet fullkornshavremel*, hvetegluten, fullkornsrugmel*, fullkorndurumhvetemel*, havrefiber, kaldpresset rapsolje (1%), hvetekim, gule linfrø, sukker (kun som gjærnæring), druesukker, gjær, malt av bygg og hvete, salt, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre).

Brødet inneholder 5 % durum.

Fullkornsingrediens.
Innholdet av fullkorn i brødet er 24%, noe som tilsvarer 37% av tørrvekten.

Overfølsomhet
Inneholder gluten.
Les mer om overfølsomhet

Vekt per forpakning: 650 g

  • Nøkkelhullsmerket
  • Grovhet 26-50%

Næringsverdi

Næringsverdi Per 100 g Per Skive (36 g)
Energi 1061 kJ/251 kcal 382 kJ/90 kcal
Fett 3,1 g 1,1 g
Herav mettede fettsyrer 0,05 g 0 g
Karbohydrater 43 g 15,5 g
Herav sukkerarter 4,1 g 1,5 g
Fiber 5 g 1,8 g
Protein 10 g 3,6 g
Salt 1 g 0,4 g

Passer like godt til frokost
som for lunsj og middag

Baker med
kjærlighet

Det er kjernen i alt vi gjør – å bake velsmakende, kvalitetsprodukter med stor vekt på bærekraft gjennom våre produkters livsyklus.

Les mer

Brød og
helse

Det er mange gode ting i brød. Det er en enkel måte å fylle på energi, fiber, protein, vitaminer og mineraler.

Les mer

Våre
verdier

Verdiene våre kan deles inn i fire områder: Engasjement, Mot, Ansvar, Fellesskap.

Les mer

Smaken rundes av med
ekstra fin kaldpresset rapsolje

Slik smaker brødet

Smaksordene er med på å sette ord på det smaksløkene opplever

SØDME

SYRLIGHET

SALT

Spesifikk
karakter

Kremaktig

La oss
inspirere!

Brød og helse

Det er mange gode ting i brød. Det er en enkel måte å fylle på energi, fiber, protein, vitaminer og mineraler.

MED KJÆRLIGHET SIDEN 1878

Allerede i 1878 ble grunnlaget lagt for det som i dag er Pågen...

Kanskje du
også liker?