Brödomelett på Lantgoda, rökt skinka och grönsaker - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Brødomelett på Lantgoda, røkt skinke og grønnsaker

Kombinasjonen av sandwich og omelett har lenge vært populær på sosiale medier og vi forstår nøyaktig hvorfor! Fantastisk deilig og perfekt til brunsj. Her i en variant med fullkornsrike Lantgoda, skinke og ferske grønnsaker.


Ingredienser

Du trenger: (1 porsjon)
  • 2 skiver Lantgoda
  • 4 stk. egg
  • Fersk persille eller gressløk
  • Salt og pepper etter smak
  • ca. 3 skiver røkt skinke
  • En halv paprika
  • Babyspinat (ca. 65g)
  • Noen skiver ost

Tilberedning

Fremgangsmåte
  1. Start med å skjære skinke og paprika i små biter. Stek sammen med spinaten i en stekepanne til spinaten er blitt myk.
  2. Knekk eggene i en bolle og visp dem, tilsett salt og pepper, hakket persille eller gressløk, og hell det i pannen.
  3. Stek i noen minutter til.
  4. Legg på brødskivene og trykk dem litt ned så de suger opp blandingen, og snu dem deretter.
  5. Stek omeletten til den blir fast, og snu så det hele, slik at brødet vender ned.
  6. Legg et par skiver ost oppå begge brødskivene.
  7. Brett så kantene på omeletten, og legg den ene brødskiven oppå den andre for å lage en sandwich.
  8. Stek til brødskivene får en sprø overflate.

Server og nyt!