Baker med kjærlighet

Det er kjernen i alt vi gjør – å bake velsmakende, kvalitetsprodukter med stor vekt på bærekraft gjennom våre produkters livsyklus.
Å bake med kjærlighet betyr å bry seg om ingredienser, produkter, våre ansatte og kunder og hvordan vi bruker våre felles ressurser på en ansvarlig måte.

 

Bærekraftige produkter

Vi har alle forskjellige smaker. I vårt brede utvalg finner du noe for enhver anledning. Alle våre brød er bakt uten konserveringsmidler. Våre bakerier har utmerkede hygienestandarder som forlenger holdbarheten.

Brød er en av de mest klimasmarte matvarene. Å spise brød ved hvert måltid er en enkel måte å fylle på energi, kostfiber, vitaminer og mineraler på.

Vi bryr oss om fremtiden

Som familiebedrift er langsiktig tenking naturlig for oss. Vi ønsker å bake brød i mange generasjoner fremover og bry oss om våre felles ressurser og miljø.

Våre to viktigste områder er å bidra til utvikling av bærekraftig landbruk og å fortsette å minimere matsvinn. Vi jobber også med andre bærekraftsproblemer, for eksempel emballasje, transport, energi og arbeidsmiljø.

Ansatte med stort engasjement

Det er våre ansattes engasjement som skaper sammenheng og familieånd som har preget selskapet vårt i over 140 år.

Et godt arbeidsmiljø der våre ansatte trives er en nødvendighet for oss og mulighetene for å bake til kommende generasjoner med kjærlighet.