Gifflar pizza Quattro Gifflar ioni - Recept | Pågen
3 5 1 4 stemmer

Gifflar-pizza Quattro Gifflar-ioni

Her kommer noe helt ekstra for Gifflar-elskere – en pizza med fire typer deilige og luksuriøse Gifflar-kombinasjoner på sprø butterdeig. Del en "Quattro Gifflar-ioni" med familien som fredagskos eller inviter vennene dine til fest - uansett blir Gifflar pizzaen en hit!


Ingredienser

  • 1 pose Gifflar Vanilje
  • 1 pose Gifflar Kanel
  • 1 pakke ferdig butterdeig
  • 1 boks hasselnøttkrem
  • 200 g hvit kokesjokolade
  • Ferske bringebær
  • Ferske blåbær
  • Mini marshmallows
  • Hakkede ristede hasselnøtter
  • Karamellsaus og sjokoladesaus

Tilberedning

Fremgangsmåte
  1. Sett ovnen på 200 grader (OBS! Sjekk instruksjonene på butterdeigspakningen).
  2. Kjevle ut butterdeigen og skjær ut en stor sirkel. Form restene til en pizzakant ved å rulle den til en lang remse og trykk den godt rundt kanten. Stikk små hull i deigen med en gaffel før du setter den i ovnen. Tilbered butterdeigen etter anvisning på pakken.
  3. Smelt hvit sjokolade i mikrobølgeovn eller vannbad.
  4. Ta butterdeigsbunnen ut av ovnen og bre bunnen med smeltet sjokolade og hasselnøttkrem på hverannen fjerdedel.
  5. Topp den første fjerdedelen med skivet Gifflar Vanilje og friske bringebær, den andre med skivet Gifflar Kanel og mini-marshmallows, den tredje med Gifflar Vanilje og friske blåbær og deretter den siste med Gifflar Kanel og hakkede nøtter.
  6. Drypp karamell og sjokoladesaus over pizzaen.
Server og nyt!