4 5 1 26 stemmer

Gifflar Tiramisu

Tiramisu er en klassisk italiensk dessert som tradisjonelt sett består av søte kjeks dyppet i kaffe i lag med mascarpone og likør. I denne varianten er det i stedet våre vidunderlig gode Gifflar Kanel som suger til seg smaken av kaffe, og som blandes med den kremete ferskosten. Det er helt enkelt en Gifflar- dessert for de som vil imponere uten store anstrengelser!


Ingredienser

  • 3 eggeplommer
  • 250 g Mascarpone
  • 3 ss sukker
  • 1 pakke Gifflar Kanel
  • Sterk kaffe å dyppe Gifflene i

Tilberedning

Fremgangsmåte

  1. Pisk eggeplommer og sukker til det blir porøst. Bland inn Mascarpone, litt om gangen, og pisk det luftig. Legg til side.
  2. Skjær Gifflene i skiver og dypp dem i kaffen.
  3. Veksle lag med Gifflar og ostekremen i et serveringsglass, avslutt ved å sikte over litt kakao.
  4. Nyt!