Ostig pickles toast på Levain - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Ostete sylteagurk-toast på surdeigsbrød

Med deilig Lantgoda surdeigsbrød, smeltet ost og sylteagurk i en deilig kombinasjon får du en rask og enkel toast som passer like godt til lunsj som til kveldsmat. Prøv det og la smakene tale for seg selv!


Ingredienser

  • 1 pakke kremost
  • 150 g revet mozzarella
  • 8-10 skiver saltagurk
  • Chiliflakes
  • Revet parmesan (etter smak og tykkelse) totalt ca. 100 g parmesanost

Tilberedning

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Legg 4 brødskiver på en stekeplate kledd med bakepapir. Smør skivene med kremost.
  2. Dryss over mozzarella, skjær agurken i tynne skiver og tørk bort det fuktige med tørkepapir. Inn i ovnen i 15-20 minutter.
  3. Ta ut og strø over parmesan og chiliflak!