X

Akkurat nå holder vi på å bygge om og oppgradere pagen.no som kan innebære at en del sider ikke kommer opp som de skal. Er det noe informasjon du ikke får opp kan du kontakte oss via konsumentforum@pagen.se, så hjelper vi deg. Vi jobber så fort vi kan og håper på din forståelse i mellomtiden.

Roquefortsalat med urtekrutonger
20 minutter
5 5 1 0 stemmer

Roquefortsalat med urtekrutonger


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skiver Kjernesunt, skåret i 2 x 2 cm terninger
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts tørkede franske urter
  • 1 presset hvitløksfedd
  • 5 dl kokt, kald pasta
  • 2 bokser eller poser blandet salat
  • 1 boks delte cherrytomater
  • 20 cm agurk i skiver
  • 4 dl mais
  • 2 hakkede paprika
  • 1/2 dl svarte oliven
  • 75 g blåmuggost av typen Roquefort

Tilberedning

  1. Stek brødterningene i olje sammen med urter og hvitløk til de har fått fin farge.
  2. Legg dem på husholdningspapir for å tørke.
  3. Bland en salat med pasta, grønnsaker og ost.
  4. Fordel i fire skåler med brødterningene på toppen.
Pågen bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre og tilpasse besøket ditt på nettstedet. Les mer om informasjonskapsler.