Er du allergisk eller overfølsom?

Det er viktig at du føler deg trygg når du spiser brød fra Pågen. Derfor baker vi på en slik måte at vi har mest mulig kontroll over de ulike ingrediensene. I overfølsomhetstabellen kan du se hvilket eller hvilke av våre brød og kaffebrød som passer deg. I tabellen kan du enkelt hake av for elleve ulike ingredienser, blant annet melk, egg, gluten og mandler. Hvis du har synspunkter på arbeidet vårt med overfølsomhetsspørsmål eller utformingen av tabellen, vil vi gjerne høre fra deg.

Produkt Inneholder Spor av
Energi gluten
Gifflar Kanel mandel, gluten, egg, melk (inkl. laktose)
Gifflar Vanilje mandel, gluten, egg, melk (inkl. laktose)
JätteFranska gluten
KjerneGodt gluten
Lantgoda gluten
LingonGrova gluten
Rasker gluten
Rosta gluten valmue
Skorpor Fullkorn gluten
Vanillas gluten, egg, melk (inkl. laktose) mandel
Pågen bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre og tilpasse besøket ditt på nettstedet. Les mer om informasjonskapsler.