En frisk sommersalat full av middelhavssmak! Krutonger av rustikk og salt middelhavsbrød gir den ekstra fyldige smaken som trengs på en varm dag. Perfekt å lage når du har brødrester som begynner å bli gamle.
Skjær brødet i store terninger. Legg brødkrutongene på et stykke bakepapir på et stekebrett.
Riv eller press hvitløken og bland med oljen sammen med fersk rosmarin.
Drypp oljen over brødkrutongene og rør rundt slik at alle terninger dekkes.
Grill i ovnen i ca. 10 minutter eller til krutongene er gyldenbrune.
Salat:
Hakk rødløken i halve skiver. Skjær agurken i terninger. Skjær tomatene i skiver og la olivene renne av. Skjær fetaosten i terninger. Bland sammen i en stor bolle med krutongene.
Bland olivenolje og rødvinseddik til en dressing, smak til med salt og pepper og ringle det over salaten.
Dryss tørket oregano over salaten etter smak og bland sammen.