Bruschetta Tonnato
Ingredienser
10 pers.
- 10 skiver Lantgoda
- 300 g tynne skiver roastbiff av kalv (eller vanlig roastbiff)
- 10 kirsebærtomater på gren
Tunfiskrøre
- 2 eggeplommer
- 2 ts dijonsennep
- 1 dl olivenolje
- 1 dl rapsolje
- 150 g tunfisk i vann
- 6 rullede ansjoser
- 3 ss finhakket kapers
Til garnering
Tilberedning
- Begynn med å steke tomatene i en ildfast form i ovnen på 125 °C i ca. 30 minutter.
- Legg eggeplommene i en bolle og rør sammen med sennepen.
- Tilsett oljene dråpevis under omrøring.
- Ha i godt avrent tunfisk, hakkede ansjoser og kapers.
- Bland sammen til en jevn røre.
- Rist brødskivene.
- Fordel kjøttet og tunfiskrøren på brødskivene, og legg opp på et serveringsfat.
- Garner med kapers og de ovnsstekte tomatene.