Bruschetta Tonnato
30 minutter
3 5 1 54 stemmer

Bruschetta Tonnato


Ingredienser

10 pers.

  • 10 skiver Lantgoda
  • 300 g tynne skiver roastbiff av kalv (eller vanlig roastbiff)
  • 10 kirsebærtomater på gren


Tunfiskrøre

  • 2 eggeplommer
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 dl olivenolje
  • 1 dl rapsolje
  • 150 g tunfisk i vann
  • 6 rullede ansjoser
  • 3 ss finhakket kapers


Til garnering

  • Store og små kapers

Tilberedning

  1. Begynn med å steke tomatene i en ildfast form i ovnen på 125 °C i ca. 30 minutter.
  2. Legg eggeplommene i en bolle og rør sammen med sennepen.
  3. Tilsett oljene dråpevis under omrøring.
  4. Ha i godt avrent tunfisk, hakkede ansjoser og kapers.
  5. Bland sammen til en jevn røre.
  6. Rist brødskivene.
  7. Fordel kjøttet og tunfiskrøren på brødskivene, og legg opp på et serveringsfat.
  8. Garner med kapers og de ovnsstekte tomatene.